Sol, bad och kalkonmackor

Hej igen! Ännu en uppdatering med lite bilder och "the dirt".

Igår drog Emil, Sebastian och jag ut på en liten bostadsjakt. Vi hade hittat tre stycken lägenheter att hyra, och kollade in två av dessa. De båda låg på west side, den lite mindre fina delen av staden. Den ena var helt ok och förhållandevis billig, men vi bestämde oss ändå att avvakta tills dess att skolan och allvaret börjat.

image27 image28
Gångbro mellan east- och west side samt highway 101


Idag var jag i skolan igen och skulle betala terminsavgiften. Den visade sig vara 500 dollar mer än vad skolan angett i ett räkneexempel, något jag blev riktigt pissed på. Det positiva var att jag fick ytterligare ett tips på hur man kan få en plats i de kurser som är fulla. Klockan 00.00 den 18 augusti, när de som inte betalat sina kurser droppar ur, kommer jag att vaka som en örn på internetsidan och försöka knipa åt mig de kurser jag vill ha.

Matlagning var något av det jag oroade mig mest för innan jag åkte hit, och det har ju som sagt blivit en del subwaymackor, men jag har gjort en riktig upptäckt vad det gäller lunch.
  Sliced turkey är bland det godaste som finns att ha på mackor. Framförallt tillsammans med lite amerikansk senap (som för övrigt inte är mycket att ha). Jag kunde inte låta bli att föreviga mitt kulinariska konstverk från i eftermiddags:

image29

Nu är det dags att laga middag. Ska bli väldigt spännande. Idag när vi kommit till stranden insåg jag nämligen att jag glömt att ta ut kycklingfiléerna ur frysen, så jag fick ringa till huset och försöka be en kille från korea göra det åt mig. Att förklara detta över telefon för någon som pratar en väldigt annorlunda engelska är INTE lätt. Vi ska se var kycklingfiléerna hamnade till slut.

Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Haha, Tack! Ja hade gärna handlat på systemet åt dig! =) Hoppas du kommer in på det du vill!

2007-08-16 @ 10:37:35
URL: http://wreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0