Keep rollin'

Ett par dagars bloggtorka nu, det ber vi om ursäkt för. I övrigt har det varit roliga dagar. Allsvenskan drog igång. Dif vann, mitt lag på startelvan.se placerade sig grymt bra (i alla fall efter halva omgången), och Rajalakso som jag varit mycket förtjust i sen försäsongen kunde väl knappast fått en bättre start.

Ensam i lägenheten nu efter att Freddie och Sebbe emigrerat till Mexiko för satsa på en karriär som Corona-drickare och Kalle stuckit hem till Boston igen.

Resan ner till LA och Warner Bros. Studios för att se inspelningen av Two and a Half Men blev en flopp. Vi åkte bil i två timmar, stod i kö i en timme, såg personerna framför oss få komma in för att sen bli nekade inträde och sen åka hem igen. Uppsidan var att vi alla fick s.k VIP-tickets så att vi är garanterade inträde nästa gång.

Nu sitter jag här och skriver efter att ha avklarat den fruktade resan till Bakersfield college för en viktig bortamatch. Även den här gången blev det en riktigt skön seger. 9-0 blev siffrorna och det var vår första blanka seger. Undertecknad gjorde en godkänd insats i singel och spelade riktigt bra i dubbeln.

Nu blir det dusch och avslappning! Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0